Atria interieur

Tip voor je interieur; denk eens aan een gietvloer

Geplaatst op

Dat de gietvloer steeds meer in trek is, blijkt wel uit het feit dat het een meer en meer besproken onderwerp is op interieurblogs. Zeker als je zoekt naar de beste interieurtips als het gaat om de vloer, wordt steeds vaker de gietvloer genoemd. Dat is overigens niet voor niets. Het laten aanleggen van een gietvloer heeft namelijk beduidend meer voor- dan nadelen.

Ideaal als je houdt van een modern en een strak interieur

Houd jij van een modern en een strak interieur? Dan kun je prima met een gietvloer uit de voeten. Als we kijken naar de gietvloer, dan worden doorgaans twee verschillende vloeren onderscheiden; de gietvloer van epoxy en de gietvloer van polyurethaan. Welke gietvloer je ook kiest, met een gietvloer kies je altijd voor een zeer onderhoudsvriendelijke en comfortabele vloer die in vrijwel elk design leverbaar is. Kies je voor een gietvloer, dan kies je ook nog eens voor een slijtvaste vloer.

Veel voordelen aan het gebruik van gietvloeren

De gietvloer beschikt over tal van positieve eigenschappen. Een daarvan is dat het een vloer is de kleurvast is. De vloer blijft om die reden jarenlang heel erg mooi. De gietvloer is eveneens brandwerend en dus koop je met een gietvloer een zeer veilige vloer. Bovendien is de vloer geluiddempend waardoor je altijd rust in jouw woning creëert. Het schoonhouden van de vloer is ook al erg gemakkelijk; Door simpelweg te stofzuigen en te dweilen met water houd jij de gietvloer al hygiënisch schoon namelijk. Nog een voordeel is dat je te maken krijgt met een volledig naadloze vloer. Van naden en voegen waar vuil tussen kan gaan zitten is dan ook nooit sprake.

Naadloos en leverbaar in zo goed als alle kleuren

Een gietvloer wordt zoals de naam al doet vermoeden gegoten op een ondervloer. Vervolgens wordt de vloer afgewerkt met een lak of met een coating. Kies je voor een gietvloer van PU, dan kies je een vloer die perfect geschikt is voor thuis en op kantoor. De gietvloer is verkrijgbaar in zo goed als alle kleuren en bovendien voelt de vloer altijd warm aan. Een gietvloer kun je prima combineren met vloerverwarming.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden