Atria interieur

Vind de leukste dekbedovertrekken!

Geplaatst op

De slaapkamer is een plek waar we tot rust komen en ons kunnen terugtrekken na een lange dag. Je bent er vaak om alleen maar te slapen of om je even om te kleden. Toch mag je slaapkamer er natuurlijk wel leuk uit komen te zien, sterker nog dit helpt bevorderlijk bij de rust en ontspanning die je nodig hebt. Het gebruik van vrolijke en kleurrijke of juist hele stijlvolle dekbedovertrekken kan een geweldige manier zijn om een positieve sfeer te creëren in je kamer. In deze blog vind je dan ook een aantal tips en ideeën die je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte dekbedovertrekken die een glimlach op je gezicht toveren en je slaapomgeving opfleuren.

Kies levendige kleuren

Ga voor de kracht van kleur! Uiteraard moet de dekbedovertrek wel bij de stijl, tinten en kleur van je kamer passen en is een rustige kleur ook een prima keuze. Toch kunnen vrolijkere kleuren je humeur aanzienlijk verbeteren en meer happiness bij je omhoog halen. Durf te experimenteren met verschillende kleuren en zorg voor afwisselende modellen en thema’s om je kamer en je bed te laten opvallen. Uiteraard is een extra setje ook aan te raden als je het dekbedovertrek wilt wassen.

Speel met patronen

Voeg wat speelsheid toe aan je slaapkamer met dekbedovertrekken met leuke en veelzijdige patronen. Denk aan bloemen, stippen, strepen of geometrische vormen. Deze patronen kunnen een levendig en vrolijk element toevoegen aan je beddengoed en de algehele uitstraling van je kamer versterken. Ook kun je rustige patronen combineren. Schaf bijvoorbeeld meerdere kussens aan voor op je bed, waarvan een aantal kussens voorzien zijn van een patroon en een aantal kussens een neutrale kleur bevat.

Voel de stof

Naast de kleur en patronen van het dekbedovertrek is het natuurlijk belangrijk om ook wat aandacht te besteden aan de stof. Een dekbedovertrek kan er natuurlijk wel leuk uitzien, maar moet wel comfortabel zijn en fijn aanvoelen. Dekbedovertrekken kun je dan ook in verschillende materialen kopen, zoals percaline katoen, katoen satijn, poly katoen of jersey. Om de juiste keuzes te maken in de stof is het handig om even langs een winkel te gaan, zodat je stoffen kunt vergelijken en voelen om de juiste keuze te bepalen.

Ben jij al enthousiast om te gaan shoppen voor een nieuw dekbedovertrek? Kijk dan op Cinderella.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden