Atria interieur

Steigerwerken is een vak apart!

Geplaatst op

Bij Bouhs Steigerwerken kun je de beste steiger voor je klus vinden. Ze hebben een scala aan steigers waar je mee verder kunt. Het is erg belangrijk om criteria aan een steiger te stellen.  We nemen graag een aantal met je door in deze blog dus lees snel verder. Doe er je voordeel mee!

Metselsteiger

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de metselsteiger, verkrijgbaar bij bouhssteigers.nl. Deze steiger kun je gebruiken bij vrijwel alle bouwvormen. En daarbij is hij ook geschikt voor elke bouwhoogte. De punten waarin de steiger uitblinkt zijn het feit dat deze een zeer zware belasting kan verdragen. Met deze steiger heb je als bedrijf wat je noemt een behoorlijke flexibiliteit op de werkvloerhoogte. Als je deze steiger wilt combineren met overspanningen, waterdichte kapconstructies, windreducerende netten of balkondersteuningen, dan kan dat heel gemakkelijk! 

Renovatiesteigers

Heb je een stukadoorsbedrijf of heb jij jezelf toegelegd op renovatie, gevelreiniging en restauratie? Dan is de renovatiesteiger echt de steiger voor jou. Dit type is geschikt voor werkzaamheden die niet zo vreselijk zwaar zijn. Zeg maar tot aan zo’n 200 kg/m2. Tijdens dit werk zul je minder te maken krijgen met grootschalige materiaalopslag. Je kunt de steiger afstemmen op verschillende situaties. Dit doe je door bijvoorbeeld binnenleuningen aan de steiger te bevestigen. Je ziet deze steigers vaak in de binnenstad, omdat ze weinig ruimte innemen. Fijn dat je deze steigers kunt inpakken met krimpfolie en van binnenuit kunt verwarmen. En ben je klaar, dan is dit type gemakkelijk te demonteren en weer mee te nemen. 

Speciale steigers

Fijn om te zien dat er zoveel opties qua steigers zijn om het werk makkelijker en vooral veiliger te maken. Er zijn nog zoveel meer steigers waar je je voordeel mee kunt doen. Denk aan steigers voor looptunnels, schoorsteensteigers, steigers speciaal voor kerktoren en zelfs voor in het water. Mega veel keuze dus. Wil je meer weten? Kijk dan eens op bouhssteigers.nl. 

Op onze site vind je nog veel meer interessante blogs waar jij je voordeel mee kunt doen. Dus lees lekker verder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden