Atria interieur

Richt een stijlvol interieur in voor weinig

Geplaatst op

Bij tegels Amsterdam vind je veel interessante tegels die de vloeren en wanden van je woning zullen sieren. We willen graag de verschillende tips met je doornemen die je kunt toepassen om een persoonlijk en tijdloos interieur in te richten. Lees snel verder en neem de tips mee richting de winkel. 

Kies een stijl 

Er zijn vele dingen die je kunt doen om te beginnen te werken aan een nieuw interieur voor je woning. Er zijn meerdere kamers in een woning (doorgaans) en die verdienen allemaal de aandacht zo op z’n tijd. Om er een achter te komen wat je qua stijl zou willen in je woning, is het leuk om een moodboard te maken. Je maakt dan een overzicht van je inspiratiebronnen. Deze kun je op een bord plakken. Dan zie je direct wat ongeveer je stijl zou kunnen worden. 

Ga eens voor luxe 

Je kunt een hele mooie vloer regelen voor jezelf. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer, een vloer van tegels of bijvoorbeeld een visgraatvloer. Dus planken gelegd in een visgraatmotief. Ook een Perzisch tapijt is een goed uitgangspunt voor een luxe design.

Zoek een toffe vloer uit en maak er een solide basis voor je woning van. Een vloer is natuurlijk niet alleen goed voor de woonkamer, je kunt deze doortrekken in de gehele woning. Je kunt ook verschillende vloeren in de kamers van de woning leggen. Vaak is het wel leuk om er een mooi geheel van te maken. 

Maak zelf eens iets 

Om je woning persoonlijk te maken is het erg leuk om zelfgemaakte objecten erin uit te stallen. Maak ze bij voorkeur met leden van het gezin. Kinderen vinden het erg leuk om te knutselen. We houden ervan om samen te genieten van het kunst maken. Doe dat ook gewoon. Sculpturen zijn al heel eenvoudig te maken. Lees er meer over op DIY-kunstwebsites. 

 

Wil je meer leuke dingen te weten komen over het inrichten van een woning? Lees dan ook de andere artikelen op onze site. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden