Atria interieur

Je kantoor praktisch en sfeervol inrichten

Geplaatst op

Je kantoor moet een plek zijn waar je zo productief als mogelijk kunt zijn. Het moet daarom rust creëren, maar je tegelijkertijd stimuleren om hard te werken. Ook mag het niet al te kil zijn. Enige persoonlijke touch en warmte is wel gewenst. In deze blog lees je hoe je je kantoor praktisch en sfeervol inricht, met onder andere een elektrisch bureau

Elektrisch bureau

Bij het kiezen van het beste elektrisch bureau voor je thuiskantoor moet je rekening houden met de beschikbare ruimte in de kamer. Het bureaublad moet groot genoeg zijn voor je laptop of computer, maar je moet ook ruimte hebben om aantekeningen te maken of bestanden te sorteren. Met een bijvoorbeeld hoekbureau kun je de werkplek in tweeën splitsen: de ene kant voor de computer, de andere voor het papierwerk. Wil je wat meer mobiel zijn? 

 

Een staand elektrisch bureau is het overwegen waard. Soms heeft een elektrisch bureau handige kabelgoten om je wirwar van kabels netjes uit de weg te houden. Als dat niet het geval is, moet je het bureau zo plaatsen dat het netjes en veilig op de stopcontacten aansluit. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je elektrisch bureau strak en opgeruimd is. Als je elektrische bureau netjes is, is je hoofd ook geordend. 

Licht

Denk er bij het plannen van de verlichting voor je thuiskantoor aan om natuurlijk licht in de kamer toe te laten, zodat de door jou gekozen producten goed tot hun recht komen. Voor thuiswerkers die natuurlijke materialen gebruiken, plaats je elektrisch bureau dicht bij het raam om van zo veel mogelijk daglicht te profiteren. Als je met computers of andere schermen werkt, zorg er dan voor dat je rekening houdt met de invalshoeken van natuurlijk licht gedurende de dag en vermijd schittering.

Stoel

Stem je bureaustoel af op de rest van het meubilair in de kamer, in plaats van een meer typische bureaustoel te gebruiken. Maar zorg ervoor dat hij comfortabel zit als je urenlang aan je elektrisch bureau zit. Kies bij voorkeur voor een draaibare, zodat je hem op de juiste hoogte kunt instellen. De beste bureaustoel is een must voor iedereen die lange tijd aan een elektrisch bureau zit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden