Atria interieur

Industriële meubels voor je huis

Geplaatst op

Ben jij van plan om je woning opnieuw in te gaan richten en ben jij voorstander van de industriële stijl? Dan is het zeker goed om dit artikel door te nemen. We zullen in dit artikel kort stilstaan bij een drietal tips die ervoor zorgen dat jij een goede keuze zult maken. Zo weet je zeker dat je leuke producten zult aanschaffen die jouw woning voorzien wordt van prachtige meubels met industriële kenmerken.

Steigerhout

Als je van plan bent om je woning te voorzien van een industriële look is het goed om te weten dat steigerhout populair is in deze stijl. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie steigerhouten tafel of een bureau. Let op, de kosten voor producten van steigerhout zijn in het algemeen duurder. De reden hiervoor is dat deze type hout moeilijk te verkrijgen is en tevens dient te voldoen aan een aantal standaard voorwaarde om verkocht te mogen worden. Het is daarom altijd goed om dit in je achterhoofd te houden als je voor dergelijke producten gaat kijken. 

RVS steigerbuis als decoratie

Als we vervolgens kijken naar nog meer producten en materialen die ervoor kunnen zorgen dat jouw woning een industriële look krijgt, is dat een rvs steigerbuis. Deze steigerbuis zorgt voor een industriële look omdat buizen bij deze stijl horen. Ben jij benieuwd hoe de RVS steigerbuis in werkelijkheid eruit ziet en hoe deze gebruikt kan worden? Raadpleeg dan inspiratie op het internet zodat je precies weet hoe je het beste de steigerbuis in de praktijk kunt toepassen voor een zo optimaal mogelijk effect.

Unieke lampen

Een ander goed product dat je woning kan voorzien van een industriële tint zijn lampen. Zo is het voor een industriële look aan te raden om voor een lamp te gaan met een touw die voorzien is van een grote smoke glasbol. Als we kijken naar de industriële look zien we steeds vaker dat grote ronde ballen steeds meer populariteit wint waardoor het zeker aan te raden is om voor deze type lamp te kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden