Atria interieur

Houten schutting; trek je interieur door naar buiten

Geplaatst op

Als je een nieuwe woning betrekt of een nieuw huis hebt laten bouwen, dan vind je overal voldoende inspiratie om echt iets leuks van jouw interieur te maken. Wat is er nou mooier om dit fraaie interieur door te trekken naar buiten? Niets toch? Zie de tuin voortaan als een verlengstuk van jouw interieur en denk in dat kader eens aan een houten schutting. Wat betreft de houten schutting heb je nogal wat te kiezen, zeker als het om de verschillende houtsoorten gaat. 

Niet alleen zeer stijlvol maar ook zeer praktisch

Een houten schutting niet alleen stijlvol, het is ook nog eens zeer praktisch. Je kijkt door het gebruik van een houten schutting niet rechtstreeks in de tuin van de buren en geniet zo dus van de nodige privacy. Als je besluit te kiezen voor een houten schutting, dan heb je wel wat knopen door te haken. Want de houten schutting is er in heel erg veel verschillende houtsoorten. En elk van die houtsoorten hebben zo hun voordelen. De houten schutting heb je in kant-en-klare vorm. Je kunt met hout ook jouw eigen houten schutting maken, helemaal naar eigen wens. 

Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten

Kijken we naar de houten schutting, dan zou je kunnen kiezen voor een houten schutting van bankirai hout. Dit is hardhout met een zeer fraaie uitstraling. Kies je voor deze houtsoort, dan kies je voor een houten schutting met een lange levensduur. Een populaire houtsoort voor de houten schutting is ook Douglas. Deze houtsoort valt op door de warme kleur. Douglas is een van de hardste houtsoorten van Europa en ook nu kies je voor een houten schutting met een lange levensduur.

Geïmpregneerd hout is bestand tegen de verschillende weersomstandigheden

Om een houten schutting te hebben die bestand is tegen de weersomstandigheden kun je maar beter kiezen voor geïmpregneerd hout. Het hout heeft een speciale behandeling ondergaan en is daardoor bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. Met een schutting van hardhout geniet je erg lang van een perfecte schutting en de roodbruine kleur maakt deze houtsoort extra aantrekkelijk. Deze houtsoort is prima te combineren met tegels en meubels.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden