Atria interieur

Een makelaar maak je dromen sneller waar

Geplaatst op

Het is een feit dat wanneer je een makelaar in de arm neemt, veel sneller je woning verkocht wordt voor een betere prijs. Dit komt omdat een makelaar een supergoede onderhandelaar is die er altijd voor weet te zorgen dat je de beste prijs krijgt voor je woning. Daarnaast heeft een makelaar een goed netwerk en weet al van te voren welke woningen er allemaal op de markt komen en welke woningen er op de markt geweest zijn, waardoor hij of zij een goede vergelijking kan maken tussen jouw woning en de andere woningen. Zo kan een betere prijs bepaald worden en zal ook de woning sneller verkocht worden. Er zijn nog veel meer andere voordelen verbonden met het in de arm nemen van een makelaar. Deze willen we graag met je doornemen in deze blog. Bij makelaar eindhoven staan ze je graag bij. 

Ruim je woning op en knap op

Het is erg belangrijk dat het interieur en het exterieur van je woning helemaal tiptop in orde is als je een goede prijs voor je woning wilt krijgen. Daarom raden wij, en veel makelaars, aan om het interieur op te knappen en op te ruimen waar nodig. Ook buiten is er soms aardig wat werk aan de winkel, zo zal een tuin die er niet mooi uitziet een afknapper opleveren voor potentiële kopers. Ruimtes als de keuken en de badkamer zijn erg gewild en kunnen al snel waarde toevoegen aan je woning en ook in de hoofden van potentiële kopers een blijvende indruk achterlaten.

Emotioneel onafhankelijk en professioneel 

Het mag duidelijk zijn dat een makelaar professioneel is en emotioneel onafhankelijk als het gaat over de onderhandelingen over een woning. Wanneer je zelf onderhandelingen zou doen over de prijs van een woning, dan kun je het misschien al snel overbluft raken door bijvoorbeeld de makelaar van de kopende partij. Daarbij kan het ook zo zijn dat je een woning wilt kopen en dat de verkopers een veel te hoge prijs vragen en dat jij misschien helemaal geen goed inzicht hebt in wat het huis nu werkelijk waard is. De makelaar zal door zijn grote netwerk en kennis van de markt al snel in kunnen inschatten hoe de vork in de steel zit en wat dat betreft vanuit een goede positie onderhandelen. Redenen te over dus om een makelaar in de arm te nemen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden