Atria interieur

Een geweldig tuindesign voor de zomer

Geplaatst op

Mooie douglas balken maken een tuindesign helemaal top. We nemen graag met je door wat er allemaal mogelijk is ermee en waarom deze balken zo top zijn. Zo kun je op de hoogte blijven van de opties en zelfs inspiratie op doen. Kijk snel even met ons mee. En vergeet niet ook de andere blogs op onze site te lezen, die doen er zeker toe. Geniet ervan. 

Waarom zijn Douglas balken / palen het einde?

In de tuin heb je behoefte aan hoogwaardige materialen. Douglas balken zijn dan helemaal het einde. Je zou ook kunnen zeggen dat ze het allereerste begin zijn van een stevig fundament voor de rest van je tuindesign. Deze balken zijn te gebruiken als tuinhout, waar je dus tal van structuren mee kunt maken. Ook is het mogelijk om dit hout in de grond als heipalen te gebruiken. Veel mensen gebruiken voor dit laatste overigens ook beton. Een ander voordeel van deze palen is dat ze zo duurzaam zijn. Gaan dus lang mee en daarbij is het milieuvriendelijk om hout te gebruiken. 

Wat kun je met tuinhout (al dan niet van Douglas balken)? 

Het is heel mooi om je tuin net even een wat meer hoogstaande look te geven. Dat kan met sfeervolle houten constructies in je tuin die ook nog eens keer heel functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een pergola (een overkapping van hout), een rancho (een overkapping meestal met een rietdak gedragen door 8 pilaren met een plavuizen vloer). Tal van zaken die erg mooi zijn om van te kunnen genieten in je zomertuin. En het mooie van alles is dat dit hout ook erg gemakkelijk te bewerken is. Het komt in de vorm van balken, palen en planken. We willen je Douglas aanraden omdat het zeer sterk, mooi en duurzaam is. Wil je meer hierover zien? Dan is het geen gek idee om te kijken op eikenhouthandel.nl. Ze hebben een groot aanbod prachtig hout. Daarmee ga jij zeker je zomertuin van een mooie houten basis voorzien. En hout is gewoon mooi, laten we dat niet vergeten, daar krijg je die natuurlijke look van waar we allemaal zo van houden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden