Atria interieur

Accessoires en speelgoed voor je baby!

Geplaatst op

Ben jij net voor het eerst moeder geworden of zwanger voor de eerste keer? Dan kun je vast wel wat tips gebruiken wat allemaal leuk en mogelijk is om in huis te halen waar je kind ook daadwerkelijk wat aan heeft. Speelgoed is namelijk heel goed en leerzaam voor baby’s en kinderen. In deze blog lees je er alles over. Lees dus vooral verder.

 

Ideaal speelgoed voor je kind

Leerzaam babyspeelgoed is speelgoed dat specifiek is ontworpen om de ontwikkeling van baby’s te ondersteunen en te bevorderen. Hier hebben we enkele voorbeelden van leerzaam babyspeelgoed op een rijtje gezet:

  • Speelgoed dat de zintuigen stimuleert, zoals rammelaars, bijtringen en knuffels met verschillende texturen.
  • Speelgoed dat de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek bevordert, zoals blokken, stapelspeelgoed en vormpuzzels.
  • Speelgoed dat de cognitieve ontwikkeling stimuleert, zoals boekjes met felgekleurde afbeeldingen, pop-ups, draaikaarten en muziekspeelgoed.
  • Speelgoed dat de taalontwikkeling bevordert, zoals speelgoedtelefoons, muziekspeelgoed en interactieve poppen.
  • Speelgoed dat de grove motoriek en balans verbetert, zoals loopstoeltjes, schommels en activity centers.

Zoals je het al leest zijn er dus talloze opties wat speelgoed betreft. Wel is het uiterst belangrijk om goed te kijken voor welke leeftijd bepaald speelgoed bedoeld is, dit is namelijk verplicht bij elk speelgoed vermeld en maakt de keuze dus wat gemakkelijker. Wijk ook zeker niet af van wat er vermeld staat, dit kan namelijk de ontwikkeling van je kind beïnvloeden en van materialen zijn gemaakt die nog niet geschikt zijn voor elke leeftijd. Voor goed vertrouwelijk speelgoed kun je ook zeker even een kijkje nemen op grasonderjevoeten.nl

Speelgoed voor aan je kindermeubels

Ook heb je allerlei leuk speelgoed dat je kunt hangen aan je kindermeubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan babymobiel, en nee hier bedoelen we geen telefoon mee. Sterker nog het is veel ouder dan dat! Een babymobiel kun je in veel verschillende varianten verkrijgen en kun je boven het bed of de wieg hangen en laten rond draaien met een leuk geluidje. Dit kan onwijs goed helpen als je kind moeite heeft met slapen. Ook heb je nog leuk speelgoed, zoals bogen die je boven de wipstoel kan zetten waar het kind ook graag naar kijkt en mee wilt spelen. En heb je ook nog knuffels die je met klittenband kunt vast maken aan de wieg, het bed of bijvoorbeeld aan de Maxi-Cosi.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we in interessante blogs met je door wat je kunt doen met betrekking tot je nieuwe interieur.

Contactgegevens

Via info info @ atria-interieur.nl. neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden